Wat brengt selectron voor u?

SELECTRON biedt u een uitgebreid assortiment aan zelfontwikkelde sturingen. Dit kan gaan om een standaarddimmer, een mini-domotica voor het aansturen van meerdere kanalen tot RGBW-sturingen. SELECTRON ontvouwt een betere communicatie tussen verschillende installaties via interfaces.

DMX-sturingen

SELECTRON is al meer dan 18 jaar actief in DMX sturingen en domotica, wij ontwikkelen onder meer voor de industrie en groothandel op maat gesneden communicatieprotocollen.

Led-sturing

Bij de opkomst van ledtechnologie zijn wij meteen in dit lichtverhaal gestapt. Tegenwoordig is de markt overspoeld en swingen de vele soorten ledlicht uit de pan.  

Maar welk soort ledlicht is het meest geschikt voor uw project?

SELECTRON staat garant voor deskundig advies ter zake. Zo gaan we voor een juiste keuze en kleurweergave, kwaliteitsgarantie en service. SELECTRON is beslist uw professionele partner.

Draadloze sturing

Draadloze sturing is meer dan nooit in opmars en heeft voor SELECTRON geen geheimen meer. Of het nu gaat over draadloze ontvangers, schakelaars of afstandsbedieners, wat u ook wenst, wij garanderen voor elke klant en elk project de beste oplossingen en garanties.

Voor meer info raadpleeg onze catalogus:

Dimmers

Met de Memodim-dimmers die u achter een schakelaar inbouwt, maakt u elke bestaande traditionele verlichting dimbaar. Ook hier is SELECTRON uw beste partner en expert.

Raadpleeg  onze catalogus

Led voor elk architecturaal ontwerp

Ontwerp en productie van ledstrips en ledpanelen is onze fort. SELECTRON ontwikkelt profielen met ledlicht voor elk architecturaal project. Architecten, maar ook installateurs maken wat graag gebruik van onze ondersteunende service en onmogelijk geachte oplossingen.

 

  1. LICHTSTUDIES EN LICHTPLANNEN

Van lichtstudie naar lichtplan

U wenst een lichtefficiënt lichtplan voor uw project? Wij maken voor u de correcte berekeningen en adviseren u ter zake over de uiteenlopende technische aspecten.

Er wordt altijd vertrokken van een lichtstudie om vervolgens een minutieus en praktisch lichtplan uit te tekenen. Tegenwoordig hebben architecten, installateurs, studiebureaus af te rekenen met een complex lichtverhaal. Daarin ondersteunen wij onze partners graag met onze kennis en kunde op het brede  terrein van de verlichting.

Per lichtpunt bepaalt SELECTRON de toestellen en lampen. SELECTRON adviseert u tevens deskundig over schakelaars en dimmers.

 

  1. VERDELER VAN  MERKEN

 

Behoudens het ontwikkelen van elektronische sturingen doet SELECTRON beroep op de meest betrouwbare merken en performante apparatuur voor elk van zijn professionele activiteiten: elektronica, ledlampen en ledarmaturen, lichtberekeningsprogramma’s.