Wie we zijn

Selectron bestaat sinds 1995. Stefaan Lybaert is er de oprichter en huidige zaakvoerder van. Van bij de start focussen wij ons op elektronisch maatwerk. Selectron  is vandaag een toonaangevende organisatie, zich bewegend op de nationale en internationale markt. Tegenwoordig richten wij ons op het brede domein van elektronicasturing, lichtarmaturen, ledstrips en leds. Bij Selectron werken vandaag 5 medewerkers.

Onze missie

Elke dag bouwen wij aan de verdere groei van ons bedrijf. Dat doen we professioneel met veel geestdrift, kennis en respect voor onze opdrachtgevers. Differentiatie en specialisatie zijn onze troeven op het gebied van led-verlichting en uiteenlopende elektronische besturingssystemen.

Onze visie

Een visie is inspirerend. Een visie geeft een visionaire en ambitieus beeld van wat Selectron wil zijn en wil worden. Een visie is kijken naar de wereld vanuit het perspectief ‘vandaag’. Welke ontwikkelingen - economisch, sociologisch, technisch, politiek - zijn belangrijk voor onze organisatie?

Economische groei speelt daarin een rol net zozeer als de politiek die voor een gezond economisch klimaat de weg effent en inzet op de te behalen milieudoelstellingen en de daaraan gekoppelde premies. Hoe ziet onze toekomst eruit en die van onze concurrenten? Kennis zal steeds meer een rol spelen voor Selectron alsook het delen van die kennis. Opdrachtgevers worden kritischer en kieskeuriger omdat zij eveneens over kennis beschikken. Verder zal een doorgedreven en efficiënt businessmodel bepalend zijn om de economische schokken op te vangen. 

Onze kernwaarden

  • Selectron bewandelt graag nieuwe paden om zich te focussen op een sluitend resultaat.
  • Voor Selectron staat de klant centraal, wij zijn servicegericht en komen onze afspraken na.
  • Selectron hecht belang aan: een open geest, eerlijkheid en betrouwbaarheid.
  • Selectron gaat vertrouwelijk met informatie om.
  • Medewerkers van Selectron motiveren en inspireren elkaar om tot de beste prestaties te komen.
  • Wij gaan op een respectvolle manier met elkaar om alsook met onze stakeholders. Wij zien dit als vorm van duurzaamheid in zijn volle breedte.
  • Het is leuk werken bij Selectron

 

Stefaan Lybaert

Zaakvoerder